Ben jij net zo dol op stoffen als ik? Wil je leren hoe je deze stoffen kunt knippen en maken tot een kledingstuk, tas of home decoratie? Heb je behoefte aan goede begeleiding in kleine groepen? Wil je op eigen tempo een diploma coupeuse halen? Dan nodig ik je uit voor het volgen van de aangeboden naailessen. We gaan er samen iets moois van maken.

Tieners van 10 – 14 jaar.
Je leert veel technieken en maakt in de lessen een spelden kussen, naaldenmapje, etui, tas en een sieraden rol. Daarna heb je genoeg basis om aan je eerste kledingstuk te beginnen. Er zijn een naaimachine en lock-machine aanwezig. Heb je zelf en naaimachine, breng die dan mee.
De kosten per deelnemer: € 5,00 per uur. Dit is exclusief stoffen, fournituren, modebladen en patronen. Limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen. De lessen worden gegeven in blokken van 2 uur. (max 4 personen)

Woensdag middag van 13:30 tot 15:30 uur 
 

Volwassenen ( vanaf 15 jaar)
Je kunt kiezen uit de vele mogelijkheden die HCH modevakschool bied. Voor informatie zie website van HCH modevakopleidingen. http://www.hch-cursussen.nl/opleidingen-en-cursussen.
Er zijn een naaimachine en lock-machine aanwezig. Heb je zelf een naaimachine, breng die dan mee.
De kosten per deelnemer: € 10,00 per uur. Dit is exclusief stoffen, fournituren, mode bladen en patronen. Koffie en/of thee is bij de prijs inbegrepen. De lessen worden gegeven in blokken van 2 uur. Op woensdag is er de mogelijkheid om een extra lange les van 3 uur te volgen.( max 4 personen)

Woensdag ochtend van 10:00 tot 12:00 uur
Woensdag ochtend van 9:30 tot 12:30 uur​

Er kan altijd gestart worden, ook is het mogelijk de lessen te volgen één maal per 14 dagen.

Wil je geen les maar heb je wel behoefte aan begeleiding, dat kan ook. Neem je eigen naaimachine mee en het werkstuk waaraan je begonnen bent of wil beginnen. Ik help je graag verder.

Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 8,50 pp. per uur. Tijden in overleg.
Gebruik naaimachine zonder begeleiding € 7,50 pp per uur.


la-modiste@zeelandnet.nl

https://www.facebook.com/ateliermarjovingerhoed/